Actualitate

Românul Valentin Ion a fost condamnat la 34 de ani de închisoare pentru uciderea voleibalistei Ingrid Visser

Românul Valentin Ion a fost condamnat la 34 de ani de închisoare pentru uciderea voleibalistei Ingrid Visser și a partenerului ei, Lodewijk Severein. Aceeași pedeapsă a primit-o și spaniolul Juan Cuenca, complicele românului.

Valentin Ion și Juan Cuenca au ucis-o pe voleibalista Ingrid Visser și pe prietenul ei pe 13 mai 2013, apoi au dezmembrat cadavrele. Tribunalul din Murcia i-a condamant pe cei doi la 34 de ani de închisoare și la plata a 200.000 de euro, despăgubiri familiilor victimelor, scrie presa spaniolă, citată de Agerpres.

Tribunalul l-a condamnat și pe românul Constantin Stan la 5 luni de închisoare, pentru delictul de tăinuire a omorului. Stan, care a participat doar la tranșarea cadavrelor, trebuie să plătească suma de 16.000 euro ca despăgubiri fratelui voleibalistei și celor doi fii ai bărbatului asasinat.

Sentințele primite de cei trei nu sunt definitive și pot fi atacate în apel la Tribunalul superior al regiunii Murcia.

Valentin Ion a primit 1.200 de euro de la complicele spaniol

Valentin Ion și-a recunoscut vina luna trecută. El a mărturisit că i-a ucis pe cei doi olandezi într-o casă de vacanță închiriată de Juan Cuenca. Românul i-a lovit pe cei doi cu o scrumieră și o vază, apoi le-a dezmembrat corpurile, a aruncat o parte la gunoi, în apropierea unei piețe chinezești și a îngropat restul într-o livadă.

Românul a primit 1.200 de euro de la complicele său spaniol, însă a negat că banii au fost primiți pentru a-i ucide pe cei doi și a spus că suma ar fi fost contravaloarea drumului de la Valencia la Murcia.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X