Social

Românul condamnat la moarte în Malaezia plăteşte taxe de protecţie, ca să nu fie ucis în celulă! Cât trebuie să cotizeze Ionuţ Gologan!

Romanul condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic este obligat sa plateasca, lunar, diferite sume, pentru a nu fi ucis de gardieni sau de ceilalti detinuti.

Surse din anturajul lui Ionut Gologan au dezvaluit ca acesta acesta primeste bani de la familie pentru a-si plati taxele de protectie, scrie spynews.ro. Este vorba despre sume modice, in dolari, pe care Ionut trebuie sa le plateasca pentru a nu fi asasinat.

Astfel, spun sursele citate, sora tanarului ii trimite acestuia aproximativ 15 dolari pe luna, dintre care cinci dolari sunt pentru liderii inchisorii, pentru a nu fi asasinat de detinuti si zece dolari pentru responsabilii penitenciarului, care, in cazul in care nu ar achita acesti bani, l-ar bate pana la moarte.

In plus, Ionut Gologan i-a spus surorii sale ca nu sta intr-o celula si doarme sub cerul liber, in conditiile in care, in Malaezia, sunt perioade lungi de ploi torentiale. Gologan a mai spus ca mananca numai din ce se cultiva in inchisoare, iar singurul lucru care ii este permis este sa cerseasca prin gardul inchisorii.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X