Tehnologie

Romanii au achitat integral 1.000 de telefoane iPhone 7 si iPhone 7 Plus, in valoare de 1 mil. euro, in trei zile de la lansarea precomenzilor

Romanii au precomandat si achitat integral peste 1.000 de telefoane iPhone 7 si 7 Plus, in valoare de un milion euro, in doar trei zile de la lansarea precomenzilor in Romania, potrivit datelor oferite de QuickMobile.ro, unul dintre retailerii care a pus la dispozitia romanilor cel mai nou smartphone de la Apple.

Precomenzile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost listate incepand cu data de 9 septembrie, aceasta fiind si data cu cele mai multe achizitii, toate achitate integral.

Cele mai multe precomenzi au fost facute pentru iPhone 7 de 128 GB varinta Jet Black, iPhone 7 in varianta 32GB – Black, respectiv iPhone 7 Plus – 128GB Jet Black.

”Am avut parte de rezultate mult peste asteptari. Precomenzile au explodat, pur si simplu, inca din zorii zilei de 9 septembrie. Cel mai tare ne-a bucurat increderea clientilor nostri in usurinta comenzilor online. Au ales sa cumpere noul iPhone din confortul propriei locuinte, achitand-ul integral, evitand astfel asteptarea si statul la cozi in fata magazinelor”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

Potrivit lui Tiboc, peste 65% dintre clienti au achizitionat noul iPhone alaturi de accesorii de protectie, cele mai cumparate find sticla si husa de protectie, urmate de garantia extinsa.

Romanii pot achizitiona oricare dintre modele de telefoane Apple iPhone 7 si iPhone 7 Plus in variante de 32, 128 si 256 GB, preturile fiind in linie cu cele ale Apple in Europa, cu TVA inclus si garantia standard de 24 luni.

Astfel, pretul pentru iPhone 7 in varianta 32 GB este de 3.499 lei, cel de 128 GB costa 3.999 lei, iar modelul de 256 GB – 4.499 lei. Modelul iPhone 7 Plus de 32 GB achizitionat prin QuickMobile.ro costa 4.099 lei, cel de 128 GB – 4.599 lei, iar cel de 256 GB – 5.099 lei.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii din Romania, avand si o retea de puncte de vanzare in cele mai mari centre comerciale din tara. In 2015, compania s-a extins pe piata internationala prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livreaza in toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X