Curiozitati

„Romania va stapani lumea!” Profetia unui indian care a prezis sfarsitul comunismului si executia sotilor Ceausescu

Un prezicator de origine indiana sustine ca Romania va deveni o putere mondiala, asta dupa ce din zona Bucovineri va rasari cea mai puternica personalitate politica a mileniului, care va fi mantuitorul omenirii, noteaza adevarul.ro.

Gupta Swami, pe numele sau, este recunoscut in lume ca prezicator si clarvazator, el fiind cel care a prezis caderea lui Gorbaciov, prabusirea navetei spatiale Columbia, sfarsitul comunismului in Romania si executia sotilor Ceausescu.

Gupta Swami a pasit in Bucovina si ar fi ramas absolut impresionat de frumusetile patriei noastre. Gupta Swami s-a aratat impresionat de manastirile din Bucovina si a tinut sa anunte ca in viitor dePotrivit sursei citate, pe aceste meleaguri se va ridica un om ce va opri decaderea Romaniei si va transforma tara noastra intr-una dintre cele mai puternice state de pe glob. Profetul indian a mai spus ca sub conducerea bucovineanului, Romania va avea cea mai mare inflorire economica.

„Ceea ce mi-a purtat de curand pasii spre binecuvantatul pamant al Bucovinei este mai ales faptul ca, intr-un viitor nu prea indepartat, de aici va porni la intalnirea cu destinul sau cea mai puternica personalitate politica pe care s-ar parea ca in curand o va cunoaste mileniul care a inceput. Am venit astfel sa ma familiarizez si eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni sa actioneze cel despre care am putea spune ca va fi Mantuitorul omenirii viitoare”, declara profetul indian.

Profetul a mai explicat ca Romania va avea un rol foarte important in soarta lumii, totul culminand cu cel de-al III-lea si ultimul razboi mondial.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X