Social

Româncă ucisă în Italia. Tânăra a fost călcată cu mașina de iubitul italian beat și gelos

Româncă ucisă în Italia. Tânăra de doar 21 de ani a avut parte de-o moarte violentă, după ce a iubitul său, un om de afaceri italian, ar fi dat intenționat cu mașina peste ea. Nenorocirea s-a întâmplat, după o ceartă aprinsă. Extrem de gelos și băut, bărbatul a recurs la gestul nebunesc. Individul, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat de polițiști, relatează Mediafax.ro

Raluca Sandu era din Merișani, județul Argeș. În vârstă de 21 de ani, tânăra lucra ca damă de companie într-un local din orășelul Poggibonsi, situat la 40 de kilometri de Florenţa.

Româncă ucisă în Italia de iubitul gelos
Potrivit presei din Italia, fata a avut, vineri seară, o ceartă aprinsă cu iubitul ei, un afacerist italian cu care trăia o poveste de dragoste încă de anul trecut. Băut fiind, bărbatul în vârstă de 41 de ani a așteptat-o să iasă de la serviciu și, orbit de gelozie, a lovit-o cu mașina. Raluca a murit pe loc, sâmbătă dimineață.


Imediat după impactul violent, Andrea Di Marco a fost luat la bătaie de oamenii care au asistat la scena înfiorătoare.

Acuzat de omor, bărbatul a fost prins de carabinieri și plasat în arest la domiciliu.

Potrivit anchetatorilor italieni, bărbatul, care a recurs la gestul extrem de violent, era un client frecvent al localului. Afaceristul mergea acolo tocmai pentru a se întâlni cu românca. La ultimul scandal au asistat cel puțin 10 persoane care au fost audiate de polițiști. Presa din Italia scrie că au fost anchetați inclusiv colaboratorii victimei, clienți, dar și proprietarul clubului.


Din spusele apropiaților, Raluca și Andrea se certau tot mai des. Italianul i-a reproșat tinerei că s-ar întâlni și cu alți bărbați. Extrem de gelos, bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a decis s-o omoare.

Pe durata interogatoriului, afaceristul Andrea Di Marco a susținut că totul ar fi fost doar un accident și că nu a vrut să dea cu mașina peste fată.

Familia Ralucăi nu are bani să repatrieze trupul
Devastate de durere, rudele tinerei au aflat, la scurt timp, despre tragedie.

„Pe mine m-a sunat o prietenă de-a ei pe Facebook şi mi-a spus că sâmbătă dimineaţa, când a ieşit de la muncă, a dat o maşină peste ea şi a omorât-o pe loc. Mi-a zis că a călcat-o cu maşina prietenul ei. (…) El era sub influenţa alcoolului. A aşteptat-o să iasă de la serviciu şi a intrat cu maşina în ea brusc. Au fost foarte mulţi martori care l-au văzut, l-au oprit şi l-au luat la bătaie. El era foarte gelos. Nu am auzit să o fi bătut vreodată. După faţă nici nu părea că este un om violent. Au avut o relaţie, s-au despărţit şi cred că se împăcaseră, pentru că vineri seara postase ea pe Facebook o poză cu el. Ea lucra la un bar, nu era animatoare. Doar trebuia să discute cu clienţii, ca să facă ei cât mai mult consum…atât. Nici măcar nu aveau voie să o atingă. Din câte am auzit a omorât-o din gelozie. El o iubea foarte mult”, a declarat Diana Neamţu, cumnata tinerei.

Raluca a plecat în Italia, după un mariaj eșuat
Cosmin, fratele Ralucăi, a povestit că sora lui fusese căsătorită cu un bărbat din localitatea Băiculești. După un mariaj de aproape doi ani, tinerii s-au despărțit anul trecut. Atunci, Raluca a plecat în Italia, unde nimeni nu se aștepta să aibă un sfârșit atât de cumplit.

„Mi-a spus că sora mea a murit, că a avut un accident de maşină, că cineva a vrut să dea peste ea. Tocmai iubitul ei, din păcate. (…) Vorbisem cu ea acum câteva zile. Am vrut să o sun acum două seri, dar n-am mai avut baterie şi uite că exact în următoarea dimineaţă s-a produs ce s-a produs. Trebuia să îi taie moţul finuţei, era naşa copilului meu. În februarie trebuia să ajungă acasă. Îşi luase biletul de avion”, a declarat Cosmin Neamţu, fratele Ralucăi.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X