Social

Roman injunghiat mortal intr-un club din Italia chiar pe ringul de dans. Cine l-a ucis si pentru ce gest a fost „pedepsit”

O crima comisa cu sange rece de un roman, intr-un oras de langa Roma, a socat comunitatea. Marius, un tanar din Mures, se afla de ziua lui intr-un club, unde aveau loc si preselectii pentru un concurs de frumusete.

El a fost injunghiat mortal chiar pe ringul de dans. Oamenii strang bani ca sa-i ajute familia sa-i aduca trupul neinsufletit acasa.

Marius Airinei avea 35 de ani si era rezident in orasul italian Latina. Era fericit ca reusise sa isi cumpere un apartament si urma sa ii aduca in Italia si pe sotia si baietelul lor de 3 ani, ramasi in tara, in localitatea Bogata. Sambata seara, de ziua lui, a mers la club cu prietenii. Acolo erau si preselectii pentru un concurs de miss.

Radu Stancu, prieten: „Marius s-a luat la cearta cu niste romani, pentru ca ei trageau de o fata din grupul lor de amici. Dupa discutie au dat mana si s-au calmat apele. Dupa cateva minute a inceput din nou cearta, pentru ca agresorii care l-au si ucis s-au luat din nou de fata. Dupa care unul dintre ei a dat cu cutitul si i-au atins femurul si a pierdut tot sangele.”

Din nefericire, tanarul a murit inainte sa ajunga salvatorii. Se pare ca scena crimei a fost surprinsa de camerele de supraveghere din localul. Agresorul a fugit imediat dupa atac, insa a fost arestat. Asupra lui, politistii au gasit cutitul care avea pe el urme de sange.

Comunitatea din orasul Latina strange bani pentru repatrierea lui Marius.

Radu Stancu: „Marius era un baiat de treaba, care facea sacrificii pentru familie, avea un baietel. Un baiat la locul lui care nu deranja pe nimeni. Incercam acum toata comunitatea de romani de aici sa ii ajutam familia.”
In acest caz, anchetatorii italieni au mai retinut trei barbati pentru complicitate la omor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X