Vedete straine

Robert De Niro: I-aș da un pumn în față lui Donald Trump. Este un dezastru național, o rușine pentru această țară

Robert De Niro a făcut o declarație extrem de dură la adresa lui Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA.

În timp de filma un testimonial, ca parte a unei campanii menite să-i convingă pe americani să meargă la vot, denumită #Voteyourfuture, celebrul actor a declarat că i-ar da un pumn în față magnatului, notează Vice.

Deși se voia ca afirmațiile lui De Niro să nu exprime vreun partizanat politic, actorul s-a dezlănțuit de-a dreptul împotriva lui Trump atunci când a fost întrebat care sunt lucrurile de care îi pasă.

”Este atât de prost. Este un porc, un câine (…). Nu știe despre ce vorbește, nu este pregătit, nu îi pasă, (…) nu își plătește taxele. Este un idiot, un dezastru național, o rușine pentru această țară. Mă înfurie atât de tare că țara a ajuns în acest punct. (…) Spune că le-ar da oamenilor un pumn în față. Ei bine, eu i-aș da lui un pumn în față. Acesta este omul pe care ni-l dorim ca președinte? Nu prea cred. Mie îmi pasă de direcția în care se îndreaptă această țară. Și sunt foarte îngrijorat pentru că țara s-ar putea îndrepta într-o direcție greșită cu cineva ca Donald Trump”, a spus Robert De Niro.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X