Culinar

Reţetă delicioasă: Porumb fript cu paprika şi parmezan

Porumbul fript este deliciul zilelor de vară. Dulceaţa acestuia se combină perfect cu aroma untului şi gustul uşor picant al parmezanului amestecat cu paprika, într-o reţetă cubaneză de excepţie. Iată de ce ai nevoie.

   

Ingrediente pentru porumbul fript în stil cubanez
4 stiuleti de porumb
2 linguri unt topit
¼ cană parmezan
1 linguriţă paprika
sare
o lime tăiată în sferturi

Cum se prepară porumbul fript în stil cubanez
Curăţă ştiuleţii de porumb de foi şi îndepărtează mătasea. Spală-i foarte bine şi lasă-i la scurs.

Pune porumbul pe grătarul încins şi frige-l bine pe toate părţile. Când este gata, unge-l cu unt, adaugă sare şi tăvăleşte-l prin parmezanul amestecat cu paprika.

Cum se serveşte porumbul fript în stil cubanez

Serveşte porumbul cald, alături de felii de lime.

To Top