ShowBiz

Reactiile colegilor de scena dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Tudor Chirila:”Lui ii datorez lansarea in muzica”

Ioan Gyuri Pascu a incetat din viata, luni dimineta, in jurul orei 5, dupa ce ar fi suferit un infarct. Fostul membru al grupului Divertis avea 55 de ani si suferea de diabet.

Tudor Chirila spune ca ii datoreaza lui Ioan Gyuri Pascu lansarea in muzica, acesta fiind primul producator care a crezut in formatia Vama Veche si s-a incumetat sa finanteze primul disc al trupei.

„Lui Gyuri ii datorez lansarea in muzica. A fost primul producator care a crezut in muzica Vama Veche si s-a incumetat sa finanteze primul nostru disc – ‘Nu am chef azi’ „, a scris, pe Facebook, Tudor Chirila, fostul solist al formatiei Vama Veche si fondatorul trupei Vama.

In opinia lui Tudor Chirila, apropiatii lui Ioan Gyuri Pascu au fost cei mai castigati, pentru ca s-au aflat ”in raza de actiune a sensibilitatii artistului”.

„Cred ca bunul simt, modestia exagerata si un anumit tip de framantare interioara specifica oamenilor cu suflet mare au franat o cariera care ar fi meritat mult mai mult. Cei apropiati insa (printre care, din nefericire, nu ma aflu) au fost cei mai castigati pentru ca s-au aflat in raza de actiune a sensibilitatii lui. Dumnezeu sa te odihneasca, Gyuri”, a afirmat Tudor Chirila.


Jojo: „”Gyuri era cu adevarat special, as putea spune unic chiar. Un amestec exploziv de talent, carisma si inteligenta umana si artistica. V-a bucurat de-a lungul vietii sale pe multi dintre voi cu umorul lui fantastic, mai ales in perioada anilor sai la Divertis. A facut film si teatru, a scris si a cantat din toata inima cu mesaj, boem, asa cum i-a stat lui cel mai bine. Gyuri era definitia artistului frumos boem, a artistului real, interesat mereu de arta si de ceea ce poate face pentru ea si prin intermediul ei cu chitara, stiloul sau un scenariu in mana”, a scris Jojo, pe pagina sa de Facebook.

Totodata, actrita ii multumeste lui Ioan Gyuri Pascu pentru toate momentele petrecute impreuna.

„L-am pretuit si a fost primul om cu care am avut primul schimb de replici la prima mea aparitie in cadrul grupului Divertis. ii datorez multe dintre personajele mele, mult din curajul si indrazneala pe care le-am capatat jucand comedie. M-a incurajat si m-a inspirat frumos si unic de fiecare data. (…) Eu asa te voi pastra in suflet si in minte, dragul meu Ioan Gyuri Pascu… Ca pe un om si artist plin de viata si umor, razand cu sufletul deschis catre viata. Cerul e mai bogat acum. Condoleante familiei si tuturor celor apropiati. Sa nu ne uiti niciodata. Noi cu siguranta nu te vom putea uita”, a aratat Jojo.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X