Vedete romanesti

Reactia Mayei, fetita Antoniei, cand i-au spus ca va mai avea un fratior. VIRAL

Antonia nu o are pe Maya alături de câțiva ani, dar asta nu o împiedică să aibă o relație specială cu fiica sa.

Antonia își adoră fiica, în ciuda faptului că poate petrece timp alături de ea doar cu ocazia vizitelor pe care le face la Napoli, acolo unde locuiește în prezent micuța, aflată în grija tatălui și a bunicilor paterni. Maya este parcă bucățică ruptă din ea, iar întâlnirile dintre mamă și fiică sunt de fiecare dată emoționante. Așa cum s-a întâmplat recent, atunci când artista a tras o fugă de câteva zile în Italia. Maya a aflat deja că va mai avea un frățior pe care-l iubește și abia așteaptă să-l vadă.

”Fetița o pupă pe Antonia pe burtică și spune că sărutul este pentru bebeluș. Vorbește cu el și îi zice că-l iubește mult”, a povestit pentru Libertatea o persoană apropiată artistei.

Deși pare surprinzător, Maya nu și-a văzut nici până acum primul frățior, pe Dominic, băiețelul Antoniei și al lui Alex Velea. Ea-l cunoaște doar din poze și de pe internet. Artista a primit invitația din partea foștilor socri să-l aducă și pe el în Italia, dar a preferat să vină la Napoli doar cu iubitul său, considerând că puștiul este încă prea mic să facă o deplasare așa de mare, în afara granițelor.

Antonia i-a promis însă fiicei sale că-și va cunoaște în curând frățiorul, artista sperând finalizarea rapidă a divorțului său, la notar, acolo unde mai trebuie doar să fie puse la punct detaliile privind custodia comună asupra fetiței și perioada de timp pe care aceasta s-o petreacă în România.

Antonia va naște în decembrie

Antonia va deveni mamă pentru a treia oară tot în decembrie, lună în care l-a născut și pe Dominic. Ea a susținut ieri unul dintre ultimele sale concerte dinainte de a naște, urmând a intra în concediul pre-natal, pentru a se odihni și a nu-și pune sub nicio formă în pericol sarcina. Mai ales că, în ultima perioadă, cântă mai mult stând pe scaun, întrucât obosește foarte repede.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X