Actualitate

Reacția lui Ponta la mesajul „Sper să crăpi, Victor Ponta”

Fostul premier Victor Ponta a reacționat după gafa făcută pe pagina de Facebook a site-ului Hotnews, unde un administrator de pagină a scris „sper să crăpi, Victor Ponta”.

În direct la România TV, social-democratul a spus că nu are războaie cu nimeni din presă și că pentru el acest subiect este închis.

„N-am avut şi n-o să am niciodată războaie cu nimeni din presă, pentru că fiecare este cu treaba lui. Lucrurile despre familie mă afectează, cele despre mine… sunt obişnuit cu ele.

Eu nici n-am văzut ce a scris acel domn şi dacă vedeam, câte s-au scris în timp despre mine… N-am vorbit cu nimeni, că înţeleg că l-a dat cineva afară. Am primit un mesaj de la domnul Pantazi, care a făcut orice lucru care e normal. Am primit un mesaj, am spus că apreciez şi cu asta am închis subiectul. Ura creează ură şi intoleranţa creează intoleranţă”, a spus Victor Ponta.

„Sper să crăpi Victor Ponta”. De unde a pornit mesajul

În cursul zilei de miercuri, pe pagina de Facebook a site-ului Hotnews a apărut mesajul „Sper să crăpi, Victor Ponta”, însoțit de un link către un articol în care fostul premier îl ataca pe Dacian Cioloș.

Se pare că a fost vorba despre o gafă a administratorului de pagină, care în loc să distribuie postarea pe contul său, a distribuit-o pe Facebook-ul Hotnews.


Ulterior, site-ul a anunțat, printr-un nou mesaj pe Facebook, că editorul paginii, Sebastian Rotaru, a fost concediat.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X