Actualitate

RCS&RDS face angajări în ţară. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă la RCS&RDS şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante.

Oferta de muncă disponibilă la RCS&RDS

RCS&RDS angajează pe postul de reprezentant vânzări pentru încasări în magazin
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, e rezistent la stres, poate gestiona situaţii de criză, e adaptabil, ştie să lucreze la PC, a mai lucrat în structuri care presupun interacţiunea cu clienţii, abilităţi dezvoltate de comunicare interpersonală.

RCS&RDS angajează pe postul de agent contractări şi achiziţii 3G/4G.
Candidatul ideal pentru acest post are permis de conducere categoria B, foarte bune abilităţi de comunicare şi negociere, e dispus să lucreze la înălţime, are studii medii, e serios, orientat către clienţi, rezistent la stres.

RCS&RDS angajează pe postul de tehnician fibră optică.
Candidatul ideal pentru acest post are studii medii tehnice, permis de conducere categoria B (obţinut cu cel puţin un an în urmă, e dispus la deplasări şi program flexibil, dispus să lucreze la înălţime, are spirit de echipă şi se poate concentra în situaţii de stres.

RCS&RDS angajează pe postul de operator call center.
Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare şi prezentare, atenţie distributivă, are iniţiativă, e orientat către clienţi, dă dovadă de răbdare în transmiterea şi explicarea informaţiilor solicitate. De asemenea, ştie să lucreze la PC şi este rezistent în situaţii dificile.

RCS&RDS angajează pe postul de reprezentant prezentări business.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare, cel puţin trei ani experienţă în vânzări de servicii, cunoştinţe în domeniul telecomunicatiilor, are permis de conducere categoria B, cunoştinţe de engleză, e diplimat şi orientat către clienţi, are excelente abilităţi de comunicare, prezentare, negociere şi persuasiune.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X