Interne

Razie in trafic a Politiei Romane, cu o autospeciala neinscriptionata. Agentii au filmat cum i-au amendat pe soferi

Razia in trafic a politistilor, cu o autospeciala neinscriptionata, a lasat mai multi soferi fara permis pentru 90 de zile.

20 de conducatori auto care nu au respectat limita legala de viteza au fost depistati de politisti, cu o autospeciala neinscriptionata, dotata cu aparat radar, in urma unei actiuni pe Autostrada Bucuresti-Constanta. 12 dintre acestia au ramas fara permis pentru 90 de zile, intrucat au depasit viteza legala cu mai mult de 50 de km/h, informeaza Politia Romana, intr-un mesaj publicat pe Facebook, insotit de un filmulet in care politistii surprind diverse nereguli in trafic.

De asemenea, sambata, pe autostrada A3 Turda – Bors, politistii spun ca au depistat un barbat de 28 de ani care conducea cu viteza de 225 km/h. Acesta a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 1.125 de lei, totodata, fiindu-i retinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Conform Politiei Romane, viteza excesiva, nerespectarea distantei legale fata de autovehiculul din fata si depasirea neregulamentara (prin dreapta, fara a se asigura si fara a semnaliza) reprezinta principalele cauze ale evenimentelor rutiere de pe autostrada.


Viteza excesivă, nerespectarea distantenței legale față de autovehiculul din față și depășirea neregulamentară (prin dreapta, fără a se asigura și fără a semnaliza) reprezintă principalele cauze ale evenimentelor rutiere de pe autostradă.

Acționăm permanent pentru #SalvareaDeVieți !

20 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză au fost depistaţi de poliţişti, cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, în urma unei acţiuni pe Autostrada Bucureşti-Constanţa. 12 dintre aceștia au rămas fără permis pentru 90 de zile, întrucât au depăşit viteza legală cu mai mult de 50 de km/h.

De asemenea, astăzi, pe autostrada A3 Turda – Borș, polițiștii au depistat un bărbat, de 28 de ani, care conducea cu viteza de 225 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.125 de lei, totodată, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

https://www.politiaromana.ro/ro/stiri/actiuni-pentru-siguranta-traficului-rutier1471680034

https://www.politiaromana.ro/ro/stiri/conducator-auto-depistat-de-politisti-cu-225-km-h

#AlegeViața #ConduPrudent

Posted by Politia Romana – www.politiaromana.ro on 20 August 2016

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X