Vedete romanesti

Rasturnare de situatie in razboiul dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Ce au anuntat procurorii

Rasturnare de situatie in razboiul dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Inca de acum doi ani, Bahmuteanu i-a facut plangere penala fostului sot si l-a acuzat ca si-a lovit baiatul.

Miercuri procurorii au cerut reinceperea urmaririi penale fata de Silviu Progoana pentru presupuse fapte de rele tratamente aplicate minorului.

Adriana Bahmuteanu a venit la instanta dupa fostul ei sot, usurata ca procurorii au cerut redeschiderea anchetei. Bahmuteanu l-a acuzat inca de anul trecut pe Prigoana ca, la un moment dat, l-ar fi lovit pe unul dintre baietii lui, in curtea scolii. L-ar fi bruscat si ar fi tipat la el, sustine Adriana Bahmuteanu.

De altfel, Adriana Bahmuteanu a si cerut in urma cu cateva luni un ordin de restrictie impotriva sotului ei, imediat dupa ce a parasit locuinta lui.

Prigoana a negat mereu acuzatiile aduse de fosta sotie. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au avut o viata de cuplu tumultoasa de-a lungul anilor. Dupa nenumarate divorturi si casatorii cei doi au decis intr-un final sa se desparta. A urmat o batalie apriga pentru custodia celor doi copii, insa instanta a hotarat ca ambii parinti sa aiba custodie comuna, iar cei mici sa stea la mama.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X