Diverse

Răspunsul genial al unei mame, întrebată de profesori de ce fiica ei a întârziat la școală

Scrisoarea unei mame trimisă unei profesoare, după ce fiica ei adolescentă a întârziat la școală a devenit virală pe Internet. Nicole Poppic este mama Carei, o adolescentă în vârstă de 14 ani, care obișnuiește să întârzie la școală. Pentru că una dintre profesoarele acesteia i-au cerut o explicație mamei, Nicole i-a scris un mesaj neașteptat, pe care apoi l-a postat apoi pe contul său personal de Facebook.

„Asta se întâmplă când eşti în întârziere din cauza alegerilor proaste pe care le-ai făcut şi mă rogi pe mine să scriu un bilet prin care să scuz întârzierea ta”, a postat femeia pe rețeaua de socializare alături de scrisoarea care s-a viralizat instant.


„Pentru cei interesați:
Cara a întârziat în această dimineaţă din cauza unei boli cunoscută drept ‘adolescentism’. Adolescenţii din întreaga noastră naţiune sunt afectaţi şi nu există leac pentru această boală.
Simptomele sunt multiple, dar în această dimineaţă în mod special, Cara a suferit de o inabilitate de a se ridica din pat şi a simţit nevoia să fie obraznică cu cea care i-a dat naştere. Se pare că simţurile i-au revenit după ce şi-a văzut telefonul mobil zburând pe geamul maşinii. Vă rog, sunaţi-mă dacă boala recidivează.
Cu stimă,
Nicole Poppic”
, a explicat femeia întârzierea fiicei ei la școală.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X