Vedete romanesti

Raluca Arvat se bucură de concediul de maternitate, dar… negociază cu toate televiziunile

Raluca Arvat a dispărut de pe micul ecran în urmă cu mai bine de un an și jumătate, motivul fiind unul întemeiat: venirea pe lume a primului său copil, Tudor Alexandru.

Bruneta de la știrile sportive de la Pro TV a optat pentru un concediu de maternitate de 2 ani, dorindu-și să se bucure de fiecare clipă din viața fiului său. Ceea ce se și întâmplă. “Uneori ziua începe la 6.00, alteori începe la 7.30, uneori începe după ora 8.00 și atunci mă gândesc că mă lasă să dorm, mă răsfață. Uneori se trezește noaptea, dar așa sunt copiii mici. Sunt foarte încântată că mănâncă, se joacă, este un băiat zvăpăiat”, a declarat, Raluca Arvat.


Bruneta se poate declara norocoasă pentru că beneficiază de ajutorul părinților la creșterea băiețelului, iar ea a putut să participle, miercuri seară, la inaugurarea noului salon al hairstylist-ului Adrian Perjovschi, unde a asistat la prezentarea colecției “Coafuri din viitor”.

În discuții pentru revenirea pe sticlă
Raluca Arvat are planuri clare legate de mărirea familiei, semn că postura de mamă o fascinează. “Ne gândim să îi facem un frățior sau o surioară, dar de la gând până la faptă, drumul este uneori mai lung”. În ceea ce privește revenirea ei pe sticlă, știrista păstrează discreția, recunoscând că poartă negocieri și că nu a luat încă o decizie.

“Surpriză, păstrăm suspansul. Nu spunem nimic. Orice e posibil, deocamdată sunt acasă cu băiețelul meu Tudor Alexandru, sunt foarte bucuroasă că pot să îl văd în fiecare zi cum crește, ce trăznăi mai face și deocamdată vorbim cu toată lumea”, a spus ea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X