Actualitate

RADET bagă căldură în calorifere, în această noapte

RADET anunţă că astăzi vor începe probele la cald pe timpul nopţii în Bucureşti, în intervalul orar 22,00 – 07,00, în vederea debutului sezonului de încălzire 2016 – 2017. În timp ce dinspre calorifere vin veşti bune, primarul general, Gabriela Firea, acuză ELCEN că furnizează apă prea caldă, ca să saboteze RADET.

Regia de Termoficare menţionează că astăzi declanşează procedura de efectuare a probelor la cald a instalaţiilor în toate sectoarele Municipiului Bucureşti. Asociatiile de locatari sunt rugate să anunţe cetăţenii de începutul probelor la cald.

În acest context, primarul general, Gabriela Firea, a criticat faptul că ELCEN, societatea care livrează agentul termic către RADET sabotează regia Primăriei libvrând apa caldă la temperaturi prea mari, care sparg ţevile.

„141 de blocuri din sectorul 4 şi Spitalul Marie Curie, respectiv 12 puncte termice, au rămas în noaptea de miercuri spre joi fără apă caldă, din cauza unei avarii a sistemul de termoficare. Cauza spargerii conductelor este, de fapt, livrarea de agent termic de către ELCEN la CET Progresul la o temperatură de 93 grade, deşi comanda RADET a fost ca agentul termic să aibă 75 de grade. Această solicitare a fost motivata de starea extrem de precară a reţelei de termoficare, veche de aproximativ 40 de ani, lucru binecunoscut de ELCEN. Oameni nevinovaţi au avut de suferit, iar acest tip de acţiuni neprofesioniste sau de rea-credinţă trebuie să înceteze!”, a declarat Gabriela Firea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X