Eveniment

Protest fata de decizia Senatului in cazul lui Gabriel Oprea, joi seara. Mii de oameni anunta ca vor iesi in strada

Un protest fata de decizia Senatului in cazul lui Gabriel Oprea a fost initiat pe Facebook, fiind anuntat pentru joi, incepand cu ora 18:00, in fata Parlamentului.

Oamenii sunt nemultumiti dupa ce Senatul a votat impotriva inceperii urmaririi penale fata de Gabriel Oprea. Peste 2.200 de persoane si-au anuntat prezenta la protest, in timp ce alti 6.000 s-au aratat interesati pe pagina evenimentului, denumita „Oprea, esti cercetat, trebuie sa fii judecat”.

„Iesim in strada pentru cei care nu mai sunt printre noi si nu-si mai pot cere singuri dreptatea. Politistul Bogdan Gigina a murit in timpul serviciului, cand era antemergator pe motocicleta si deschidea drumul coloanei oficiale organizate pentru ministrul de interne, seful sau. Un politist a murit, dar cel identificat de procurori ca vinovat de ucidere din culpa nu va ajunge in fata justitiei, din cauza celor din Senatul Romaniei, care se cred deasupra legii. Fratilor, nu sunteti. Nici dumnezei si nici invincibili. De aceea, joi iesim in strada, chiar la voi acasa, domnilor senatori. Noi, simpli cetateni indignati venim la intrarea dinspre Senat a Parlamentului Romaniei, sa-l comemoram pe Bogdan Gigina si sa cerem dreptate. Poate asa va amintiti ca nu exista vreo diferenta magica intre noi si voi, ca legea este aceeasi pentru toti si ca justitia trebuie lasata sa-si faca treaba”, anunta initiatorii protestului.

Senatorii au votat luni impotriva cererii DNA privind urmarirea penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa.

Protest împotriva lui Gabriel Oprea! Oamenii vor ieşi în stradă joi seara, în faţa Parlamentului
Un protest împotriva…

Posted by Gabriel Oprea Esti cercetat, trebuie sa fii judecat on 20 Septembrie 2016

5 mistere după moartea poliţistului din coloana ministrului Oprea

Moartea bruscă a tânărului poliţist de la Brigada…

Posted by Gabriel Oprea Esti cercetat, trebuie sa fii judecat on 20 Septembrie 2016

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X