Meteo

Prognoza meteo pentru următoarea săptămână. Când vom avea parte de primele ninsori

Prognoza meteo la început de săptămână nu este una favorabilă. Meteorologii au anunțat că vremea se schimbă în zilele următoare. La munte va ninge pâna la sfarsitul lunii anunta meteorologii, însa iarna adevarata va veni abia în a doua jumatate a lui ianuarie. „Ne asteptam ca în urmatoarele zile vremea sa se încalzeasca.

Prognoza meteo, pentru zilele următoare. Vremea rece și-a facut loc înca din luna octombrie! Deja în timpul noptii temperaturile se apropie de pragul înghețului, iar luna aceasta a plouat consistent în mare parte din țara. Meteorlologii anunţă însă că iarna adevărată va veni abia anul viitor, potrivit România tv. Temperaturi mai rezonabile vom avea în primele zile ale săptamânii viitoare. În partea de sud a țării vom avea și temperaturi de 20 de grade” spune Florina Georgescu, director ANM. Vremea buna nu va ține însă mult cu noi.

Prognoza mete. Temperaturile vor scădea simțitor
Temperaturile urmează să scadă din nou spre sfârsitul lunii octombrie, când se anunță și ninsori. „Cea de-a doua parte a săptamânii ne va aduce din nou o schimbare înspre o vreme rece și umedă. Va ploua din nou în toate regiunile și nu este exclus ca la munte să își facă apariția ninsorile. Astfel de episoade am mai avut si în anii trecuti, sa ne amintim primele semne ale iernii după care vremea s-a ameliorat, deci nu înseamnă neaparat, gata scoatem schiurile” afirma meteorologul. „Este mult prea devreme în orice caz sa discutam despre o prognoza detaliata mai ales în privința stratului de zăpadă”, a mai precizat directorul ANM.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X