Actualitate

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI si JOI. VREMEA la mijlocul SAPTAMANII

În zonele de deal şi de munte, dar şi în regiunile vestice şi nord-vestice vremea va fi în general instabilă şi se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, local averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, informează ANM.

MIERCURI
În vestul, centrul şi nordul ţării precum şi în zonele montane şi submontane vremea va fi instabilă şi în special după-amiaza şi noaptea vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe spaţii mici se vor acumula cantităţi de apă mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar pe arii restrânse şi la cote mai reduse, îndeosebi în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 26 de grade, uşor mai coborâte pe litoral, iar cele minime între 7 şi 15 grade.

Joi
Vremea va fi în general instabilă și se va răci. Pe parcursul zilei vor fi înnorări și va ploua în cea mai mare parte a țării, în timp ce noaptea, cerul se va degaja treptat, iar aria ploilor va fi în restrângere și diminuare spre est și sud-est.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X