ShowBiz

Prodanca tună şi fulgeră după dezvăluirea unei manevre de culise cu jucătorul Mihai Roman. ”Aşa familie ca noi nu se naşte la un miliard de ani!”

Anamaria Prodan Reghecampf tună şi fulgeră împotriva tuturor celor care nu sunt de acord cu ea. Nevasta lui Reghe a fost extrem de deranjată de un articol apărut sâmbătă în presa sportivă încât a reacţionat dur pe reţeaua de socializare. Anamaria şi soţul ei se consideră numărul 1 în fotbalul românesc, considerând că o persoană ca ea se naşte….la un miliard de ani!

Totul a pornit de la un articol publicat sâmbătă la prânz, de un important site sportiv. Potrivit jurnaliştilor, atacantul Mihai Roman, care era reprezentat de către Anamaria Reghecampf, nu ar mai fi fost dorit la echipa din străinătate unde evolua, aşa că impresara trebuia să-i găsească un alt loc de muncă. Anamaria ar fi negociat transferul acestuia la Dinamo. Numai că soţul ei, selecţionerul Laurenţiu Reghecampf, avea nevoie de un atacant bun, dar soţia lui nu i l-ar fi propus pe Mihai Roman? De ce? Din cauza unor ”probleme în familie”, au scris jurnaliştii.

Imediat , Anamaria Reghecampf a luat foc pe reţelele de socializare, explicând că se consideră deschizătoare de drumuri în fotbalul românesc şi că nu o intersează părerea lumii. Mai mult, i-a urat ”de bine” şi jurnalistului care a dezvăluit povestea. Acesta este mesajul exact postat de Anamaria.

”Sunt Anamaria Prodan Reghecampf! INTERMEDIAR/MANAGER/MANDATAR/AGENT… Cum vreţi voi! Vând şi aduc fotbalişti de la orice ECHIPĂ DIN ŢARĂ SAU STRĂINĂTATE. Nu contează că se numeşte STEAUA SAU DINAMO! TREBUIE SĂ VĂ OBIŞNUIŢI CU ASTA. Cât despre subiectul din Gsp…mă distrez teribil. Şi eu şi Reghe! Este normal să apară astfel de subiecte pentru că eu şi soţul meu suntem Nr 1 în fotbalul din România! FUCK OFF DECI :))). FAMILIE FERICITĂ CA A MEA NU SE NAŞTE DECÂT LA 1000000000 DE ANI! PS/FRAIERICĂ GEAMANTAN CARE A SCRIS SUBIECTUL ŞI A LUAT DE-O CIORBĂ:))). ÎI UREZ SĂ AIBĂ PARTE ŞI EL ŞI FAMILIA LUI EXACT DE O CIORBĂ TOATĂ VIAŢA :))))) una fără carne:)))))”


Lucrurile s-au complicat însă, pentru că dintr-un anume motiv, ştirea a dispărut din online La fel şi postarea Anamariei Reghecampf, ca şi cum părţile beligerante ar fi ajuns la o înţelegere!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X