Vedete romanesti

Probleme pentru Alex Velea! Două dintre concertele din America s-au anulat

Alex Velea se află în America pentru a susţine mai multe concerte, însă problemele nu au întârziat să apară. Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care explică ce se întâmplă, menţionând că nu este vina lui.

Două dintre concerte s-au anulat, iar oamenii i-au scris o mulţime de mesaje în care îi reproşau că deşi l-au aşteptat cu mult drag, el nu va mai cânta.

„Vă scriu din Clevland, azi trebuia să am ultimul concert din cele 6 prevăzute în contractul pe care l-am încheiat. Din păcate acest concert, cât şi cel din Philadelphia nu s-au mai ţinut , vina aparţinându-i in totalitate organizatorului. Fiind departe de casă şi din respect pt cei care au venit să-mi asculte muzica, să-mi vadă showul pe care l-am pregătit alături de echipa mea şi Rashid şi să se simtă bine alături de noi, în toată această perioadă în care m-am aflat aici, am acceptat o serie de compromisuri (de la remuneraţie până la condiţiile tehnice precare). Am primit din păcate o serie de mesaje în urma anulării concertului de azi, prin care v-aţi manifestat nemulţumirea, însă aş vrea să înţelegeţi că mi-am dorit la fel de mult ca si voi să se ţină concertul, am avut de pierdut şi eu din cauza asta, sunteţi îndreptăţiţi să fiâi supăraţi însă nu pe mine. Îmi doresc foarte mult să revin în America pe viitor, să colaborez cu cât mai mulâi oameni care vor să facă lucruri frumoase pentru românii plecaţi… însa mi-aş dori în acelaşi timp ca acest „organizator” să nu mai aibă şansa să aibă pe mână artişti, să nu mai dea speranţe fanilor care-şi doresc ceva calitativ, să nu mai aibă deschidere spre această industrie. Discrepanţa fabuloasă dintre primirea grandioasă din prima zi şi modalitatea în care s-a comportat de fapt în tot acest timp, îmi lasă un gust amar… Până la urmă, încerc să fiu optimist şi pozitiv, să privesc lucrurile dintr-o perspectivă bună, am avut şansa să vizităm nişte locuri frumoase şi să întâlnim şi oameni deosebiţi. Vă salut şi vă pup, oriunde v-aţi afla”, a scris Alex Velea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X