Externe

Prinţul George şi o fotografie controversată. Kate şi William, primii acuzaţi!

Pe 22 iulie, Prinţul George a împlinit 3 ani, ocazie pentru Palatul Kensington să dea publicităţii 4 noi fotografii cu micul prinţ.

Acestea au fost realizate la Norfolk, la jumătate lunii iulie de către fotograul Matt Porteous si îl surprind pe micul prinţ dându-se în leagăn, dar şi stând pe o păturică cu o îngheţată în mână alături de Lupo, câinele familiei.

Apărătorii drepturilor animalelelor s-au grăbit să-i acuze pe Kate si William de rele tratamente împotriva animalelor, presupunand că Lupo a si mâncat din acea îngheţată.

Aceştia au susţinut faptul că toţi câinii sunt alergici la lapte, zahăr şi ciocolată, iar gestul lui George este inacceptabil, putând să-i cauzeze lui Lupo grave probleme digestive.

Kate şi William au fost, evident, primii acuzaţi, fiind calificaţi drept nişte „monştri monarhişti”, care nu ştiu să-i dea lui George o educaţie potrivită şi să-l înveţe câteva reguli de bun-simţ.

Cei mai multi au văzut doar o fotografie adorabilă în care băieţelul este surprins la picnic alături de prietenul său, Lupo.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X