ShowBiz

PRIMUL SOȚ al SILVIEI DUMITRESCU și DESTINUL SĂU CUTREMURĂTOR! S-A SINUCIS cu ANTIGEL

Cu mulți ani în urmă, celebra cântăreață Silvia Dumitrescu a fost căsătorită cu artistul Mircea Dumitrescu. Cei doi au format un cuplu și pe scenă, bucurându-se de succes. Soarta i-a separat, iar Mircea Dumitrescu a sfârșit tragic, alegând să-și pună capăt zilelor cu antigel înainte de Paște, în urmă cu patru ani.

Mircea Dumitrecu a fost un cântăreț cunoscut înainte de Revoluția din 1989. Era tânăr, atrăgător, cânta bine și forma un cuplu cu binecunoscuta artistă Silvia Dumitrescu, atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi.
Din păcate, primul soț al Silviei Dumitrescu a avut o viață zbuciumată și un sfârșit tragic.

După divorțul de binecunoscuta artistă, Mircea Dumitrescu s-a căsătorit din nou. Soția lui de atunci s-a spânzurat, din cauze necunoscute, în Grădina Botanică, susțin apropiați ai artistului, citați de emisiunea ”Acces Direct”, în urmă cu patru ani.

Artistul s-a recăsătorit, însă și cea de-a treia sa consoartă a trecut în neființă în mod cutremurător. S-a sinucis în casă din motive neelucidate.

După dispariția celei de-a treia partenere de viață, Mircea Dumitrescu a încercat să-și refacă viața alături de o altă femeie. S-a căsătorit din nou, pe cea de-a patra consoartă chemând-o, culmea ironiei, tot Silvia Dumitrescu, asemenea celebrei cântărețe, care i-a fost prima nevastă.

Din păcate, și destinul lui Mircea Dumitrescu a fost unul care s-a terminat îngrozitor. În urmă cu patru ani, în aprilie 2010, el s-a sinucis cu antigelul de la mașină, după o ceartă cu cea de-a patra sa soție.

Potrivit martorilor, Mircea Dumitrescu a coborât din apartamentul în care locuia într-un cartier din Capitală, a pus antigelul într-o sticlă, apoi a urcat la etajul nouă și l-a băut.

Soția a fost cea care l-a descoperit mort în casă, în noaptea de Înviere, după ce acesta nu i-a mai răspuns la telefon. Mircea Dumitrescu avea 50 de ani.

După divorțul de cântăreața Silvia Dumitrescu, la începutul anilor ’90, Mircea Dumitrescu și artista nu au mai ținut legătura.

Acum, renumita artistă formează o familie cu muzicianul Florin Ochescu, cu care a împlinit 21 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X