ShowBiz

Primele declaraţii ale Andreei Berecleanu, după ce s-a măritat cu medicul Constantin Stan

Andreea Berecleanu s-a măritat, în weekend, cu medicul estetician Constantin Stan, la Primăria Municipiului Bucureşti. Acum, ştirista se pregăteşte intens pentru cununia religioasă.

Andreea Berecleanu (41 de ani) s-a căsătorit în weekend, cu medicul Constantin Stan, iar cea care a cununat-o civil este nimeni alta decât Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Ştirista Antenei 1 se pregăteşte acum pentru cununia religioasă. Evenimenul a fost îndelung pregătit şi urmează să aibă loc în luna noiembrie a acestuia an.

„Ne-am dorit din prima clipă să se întâmple asta, dar am aşteptat ca toată lumea să fie pregătită. Mă refer în special la copiii mei.

Eva e foarte curioasă şi ne-am sfătuit. Ţin cont de ea, pentru că se pricepe şi îmi dă sfaturi bune. Întotdeauna ţin cont de părerea ei şi de a lui Petru. Rochia am ales-o simplu. Am văzut-o pe internet şi am comandat-o, lucru pe care nu îl fac de obicei. Când a venit şi am văzut-o, am ştiut că va fi bine. Este o rochie creată de un creator britanic, care mie mi-a plăcut. Cununia religioasă este la începutul lunii noiembrie.

Ştiam asta încă de anul trecut. Am comandat rochia de mireasă, trebuie să apară. Sunt convinsă că nu o să am nicio problemă. Încă nu am probat-o. Nu am emoţii absolut deloc, sunt destul de relaxată”, a spus Andreea Berecleanu, la Antena Stars.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X