Vedete romanesti

Prima reacţie a RAMONEI GABOR după ce s-a scris care este tariful ei în Dubai

Ramona Gabor a părăsit România în urmă cu ceva timp şi s-a stabilit în Dubai. Se pare că sora Monicăi Columbeanu o duce foarte bine acolo, deoarece nu are nici un gând să se întoarcă în ţară. În urmă cu câteva ore s-a scris că Ramona ar dansa în cluburi şi ar câştiga pe aproximativ 200 euro.

După ce au apărut aceste informaţii, Ramona a ţinut să clarifice lucrurile şi să specifice că nu se ocupă cu aşa ceva, ci a fost doar o petrecere în care a sărbătorit Halloween-ul.

,,Bună tuturor!

Ştiu că Halloween-ul a fost acum câteva zile dar, dacă tot am avut un costum atât de reuşit încât ziariştii din România s-au grăbit să aprecieze că de fapt eu în Dubai sunt dansatoare în cuşcă , am zis să mai postez nişte cadre din seara cu pricina.

Dragi ziarişti, eu apreciez faptul că mă consideraţi o persoana plină de talente. Din păcate, dansul nu este chiar punctul meu forte, deşi sincer, mi-ar fi plăcut foarte mult. În seara respectivă am dansat (nu în cuşcă şi nu atât de bine încât sa fiu plătită cu două sute de euro). Fiind seara de Halloween, 100% dintre invitaţi au fost costumaţi şi 90% dintre noi am făcut poze cu cuşca minune… Cam asta e tot – nimic interesant, nimic de dat la ziar. Am o viaţă absolut normală, frumoasă, care sincer, nu cred că este atât de sclipitoare sau dimpotrivă, dezordonată încât să fie dată la ziar. Vă pup pe toţi cu drag!’’, a scris Ramona Gabor pe pagina sa de Facebook.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X