Vedete romanesti

Prima reacţie a BIANCĂI DRĂGUŞANU după ce a născut! Ce a spus iubita lui VICTOR SLAV

Deşi operaţia de cezariană era programată abia mâine, Bianca Drăguşanu şi-a adus mai devreme pe lume fetiţa, din cauza problemelor apărute în ultimele zile.

Cu toate că a avut emoţii imense, Bianca a născut o fetiţă sănătoasă, care a cântărit 3.250 kilograme şi al cărei nume nu a fost încă decis, cu toate că au mai multe propuneri. La scurt timp după naştere, Bianca Drăguşanu a făcut prima declaraţie: „Ce să fac, sunt ameţită!”, a spus iubita lui Victor Slav.

„Mama Biancăi încă este acolo. Am intrat în sală, am fost în sala de operaţii. Am alergat continuu. Sunt foarte pregătit să am grijă de cea mică, nu îmi este teamă de asta, are 3.250 kilograme fetiţa. Nu am plâns, Bianca a plâns, prima ei grijă a fost ca fetiţa să fie ok, să fie totul cum trebuie. Operaţia a durat vreo 45 de minute. La Natalya ne mai gândim un pic. Va fi Slav Sara sau Slav… mai vedem. Ne mai gândim. Două zile n-are voie fresh-uri cum îi plac ei. Am venit de la şapte dimineaţa la spital, a născut la 1:48. Sofia înseamnă înţelepciune, aşa ne dorim să fie. Avem la dispoziţie 24 de ore ca să declarăm numele la Primărie, ne mai gândim până atunci. Va fi externată peste patru-cinci zile, dacă totul merge ok” a declarat şi Victor Slav.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X