Vedete romanesti

Prima poză INTIMĂ cu Bianca după ce a născut!

„Da, sunt îndrăgostită de Victor! Pot spune că sunt iar îndrăgostită, că mi-am găsit fericirea în braţele lui. Victor este alesul meu!“, spunea Bianca Drăguşanu, la începutul relaţiei cu fostul ei soţ şi actualul său iubit, în urmă cu mai bine de trei ani de zile.

De atunci şi până acum, când a devenit pentru prima oară mămică şi i-a dăruit lui Victor Slav o fetiţă, fosta asistentă TV şi alesul inimii sale au trecut prin atâtea suişuri şi coborâşuri cu relaţia lor, că în mod cert ar putea umple paginile unei cărţi. Sau pe cele ale unui scenariu de film, dat fiind că ambii protagonişti sunt extrem de celebri. Totuşi, iubirea lor a răzbit, iar după o nuntă, o depărţire, un divorţ şi multe intrigi, aceştia s-au întors unul în braţele celuilalt. În mod oficial, povestea lor de dragoste şi-a reluat firul firesc în luna septembrie a anului trecut, atunci când Victor s-a mutat în casa Biancăi, dar scânteia dintre ei se reaprinsese deja din vara aceluiaşi an.

Imediat după acest episod important din vieţile celor doi, când decideau ca sunt de nedespărţit, au plecat într-o vacanţă în America, care reprezenta, de fapt, luna lor de miere care nu se consumase vreodată. Călătoria marca doi ani de la nuntă, dar şi un an şi jumătate de când divorţaseră, iar peste Ocean, Bianca a rămas însărcinată.

Chit că nu a confirmat faptul că se pregăteşte să devină mămică până în apropierea lunii a şaptea de sarcină, fosta asistentă „păcătoasă“ a lui Capatos pare să fie acum cât se poate de fericită – poate mai împlinită decât a fost vreodată ca femeie, în clipa în care a adus pe lume o fetiţă, pe data de 26 septembrie 2016, care poartă numele de Natalia Sofia. Bianca Drăguşanu le-a arătat tuturor cum arăta la exact trei zile de când a născut. Cât se poate de frumoasă, iubita şi, cel mai probabil, viitoarea mireasa (din nou) a lui Victor Slav şi-a menţinut o formă fizică de invidiat.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X