Vedete romanesti

Prezentatoarea „Mireasă pentru fiul meu”, beată criță. „Mi s-a făcut rău”

Prezentatoarea „Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut că s-a îmbătat criță de ziua ei. Paula Chirila este una dintre cele mai apreciate apariții de pe micul ecran. Îi place să trăiască totul la maxim și nu regretă nimic din trecutul ei.

Prezentatoarea „Mireasă pentru fiul meu” a vorbit despre cele mai intime lucruri din viața ei, în direct la tv și nu a avut nicio reținere, în a recunoaște lucruri pe care nimeni nu le știa despre ea. Paula s-a amuzat teribil atunci când a povestit cum a fost atunci când a consumat prima dată alcool, cu ocazia zilei sale de naştere.


Prezentatoarea „Mireasă pentru fiul meu”. „Le-am amestecat”
„Mie îmi place să trăiesc lucrurile până la capăt. Fac totul până la epuizare. Nu se ştie, mâine mor. Trăiesc la maximum tot. M-am îmbătat de ziua mea, am crezut că o să mor. Eram în facultate. Le-am amestecat. Mi s-a făcut rău instant”, a povestit Paula Chirilă la Antena Stars. Prezentatorea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, Paula Chirilă, nu ascunde faptul că îi place să fie la curent cu noutățile legate de frumusețe și că a devenit clienta unui medic estetician. Prietenia înfiripată de ani buni între Paula Chirilă și DJ Wanda s-a dovedit de bun augur pentru vedeta Antenei 1. Cele două s-au cunoscut prin intermediul Cristinei Cioran, apoi au descoperit că amândouă sunt moldovence și că au destule puncte în comun. La un moment dat, Wanda i-a spus clar Paulei că e cazul să scape de ridurile de expresie și a trimis-o la medicul Florin Juravle. O dată intrată pe mâinile esteticianului, Paula s-a gândit să recurgă și la o intervenție de îndepărtare a stratului de grăsime nedorit din zona taliei și a coapselor. A continuat apoi cu un tratament pentru ten și e deschisă să testeze pe propria piele și alte proceduri.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X