Actualitate

Președintele Klaus Iohannis, pregătiri pentru înmormântarea soacrei sale

Clipe sfâșietoare pentru Klaus Iohannis! Președintele este în doliu, după moartea fulgerătoare a soacrei sale. Georgeta Lăzurca, mama lui Carmen Iohannis, a decedat duminică dimineață, după o îndelungă suferință. Acum, cuplul prezidențial se pregătește de înmormântare.

Trupul neînsuflețit al Georgetei Lăzurca a fost depus la capela romano-catolică a Cimitirului Municipal din Sibiu. Sfâșiată de durere, Carmen Iohannis trebuie să organizeze înmormântarea mamei sale, care ieri s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani.


Klaus Iohannis, la căpătâiul soacrei sale
Georgeta Lăzurca va fi înmormântată alături de soțul ei, Ioan, care a decedat în urmă cu șase ani. La cimitir, angajații au smuls iarba crescută care îngreuna accesul printre morminte și se pregătesc să graveze crucea cu numele defunctei. Locul de veci este unul simplu și este amplasat la intrarea în cimitir, nu departe de capelă.


Președintele Klaus Iohannis a fost prezent în Sibiu până în jurul prânzului, pentru priveghi și pregătirile de înmormântare. La ora 15, șeful statului se întoarce la Palatul Cotroceni, unde are programată o ceremonie de primire oficială a omologul său slovac, Andrej Kiska.

Șeful statului și-a anulat toate evenimentele pentru marți pentru a fi prezent a funeraliile soacrei sale. Mâine, Georgeta Lăzurca va fi condusă pe ultimul drum.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X