ShowBiz

Pozele cu FIICA SA de 15 ANI care l-au scos din minţi pe Cristi Boureanu FOTO

Cristi Boureanu nu-și mai poate ține fiica în frâu, pe Ioana, o adolescentă rebelă, în vârstă de 15 ani. cei doi au ajuns, luni seară, la Poliţie, după un scandal în plină stradă. Oamenii legii au intervenit, la sesizarea jandarmilor, căci fata striga ca din gură de șarpe să fie salvată. Boureanu a fost escortat de patru mașini ale Poliției, la Secția 2, pentru declarații.

Cristi Boureanu a trebuit să dea explicații privind scandalul din zona Herăstrău, cu fiica sa, martorii susținând că ar fi obligat-o pe Ioana să urce în mașina lui, ca să o ducă acasă. Cristi susține că unica sa moștenitoare nu-l mai ascultă în ultimul timp, ba, mai mult, că ea ar fi plecat duminică, 11 septembrie, din apartamentul lor din Constanța, fără consimțământul acestuia, pentru a petrece alături de prietenii din București.

Poliția a emis un comunicat de presă și a început cercetările împotriva lui Cristi Boureanu, pentru infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului: „Cu privire la imaginile difuzate în mass – media facem următoarea precizare: în jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 în care se sesiza faptul că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânără într- un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fața locului s- au deplasat mai multe echipaje de Poliție care au constat faptul că cele doua persoane sunt tata și fiică și conflictul ar fi fost declanșat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la Secția de Poliție pentru stabilirea situației de fapt și de drept.A fost sesizată DGASPC Sector 1 pentru măsuri din competenta. Bărbatul nu a depus anterior vreo plângere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale. De asemenea, Poliția s-a autosesizat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetarilor să fie dispuse măsurile legale, cercetari care se vor desfășura sub coordonarea Parchetului de pe lânga Judecătoria Sector 1”.

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a povestit pentru Click despre acest tărăboi: „Ioana şi-a schimbat radical comportamentul în ultimul timp când se supăra cu taică-su îl şantaja şi pleaca la maică-sa, Irina. Ea are un anturaj foarte dubios de prieteni. Se întâlneşte cu prieteni care fumează, consumă alcool, îşi pierd nopţile prin Centrul Vechi iar alţii se şi droghează. Nu este pentru prima dată când Ioana fuge de acasă, situaţii de genul ăsta au tot avut loc în ultimul timp. Ioana nu mai ascultă de taică-su. Se îmbracă foarte provocator, cu sânii pe afară, se machiază vulgar. Cristi a hotărât să se mute în Constanţa pentru că apartamentul din Bucureşti este în renovare şi a luat-o pe Ioana să stea acolo pentru că a considerat că dacă şi-ar lăsa fiica prin Bucureşti ar ajunge într-un anturaj nepotrivit până o să înceapă liceul. Au ajuns la Constanţa, erau puţin certaţi pentru că Ioanei nu i-a convenit situaţia şi într-o zi când se aflau la plajă Cristi a fost informat de mine că fiica lui a dispărut din cameră. A sunat-o pe telefonul ei şi a spus că deja este în Bucureşti şi că ea nu are la ce să se mai întoarcă în Constanţa. Când a auzit asemenea lucruri, Cristi a început să tremure şi s-a întors de urgenţa în Capitală. Ca să fie în siguranţă şi-a trimis şoferul să o caute şi să o aducă acasă. A băgat-o cu forţa în maşina după care a venit şi Poliţia. Mai mult, Ioana a dat o declaraţie împotriva tatălui ei în faţa poliţiştilor. Ea a spus că o o rupe în bătaie acasă”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X