Socant

Povestea „fetei din cutie”, care a fost rapita si tinuta 7 ani intr-un cosciug, transformata in film. Cum a scapat

Collen Stan, cunoscuta ca „fata din cutie”, a fost rapita si tinuta prizoniera timp de 7 ani, intre 1977 si 1984, perioada in care a stat inchisa intr-un cosciug si era eliberata doar atunci cand rapitorul o abuza.

Cazul lui Colleen Stan a socat America in anii ’80. O mama din California a fost rapita si tinuta inchisa intr-un cosciug timp de 7 ani. Cel care a rapit-o ii dadea voie sa iasa doar pentru a o tortura.

Femeia avea doar 20 de ani si a fost rapita in timp ce facea autostopul, de un cuplu carea parea binevoitor. Insa pe drum, cei doi au oprit masina, iar barbatul, Carmeron Hooker, a dat- jos din masina, a legat-o si i-a pus calus in gura, a dus-o in padure, apoi a bagat-o in cutie.

„Credeam ca o sa mor, dar am invatat ca pot evada oriunde in mintea mea. Pur si simplu, iti eliberezi minte, te scoti din situatie si incerci sa evadezi, macar in capul tau” a povestit aceasta dupa ce a fost eliberata, conform Mirror.

In 1984, ea a evadat cu ajutorul lui Janice, sotia rapitorului, care a si depus marturie impotriva lui la tribunal. Aceasta a scapat de inchisoare pentru faptul ca a colaborat cu autoritatile, iar Cameron a primit o sentinta de 104 ani de inchisoare.

Dupa eliberare, in presa au apaurt mai multe informatii cum ca aceasta ar fi suferit de sindromul Stockholm in timpul procesului, dupa cei 7 ani petrecuti ca prizoniera.

Acum, dupa 32 de ani de la eliberare, cazul femeii a devenit subiectul film, iar filmul „Girl in The Box” se lanseaza in cinematografele din SUA in acest weekend.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X