Bizar

Poveste tristă de viaţă. A născut 8 copii şi a rămas văduvă la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe ultimul

Cloe este mama a opt copii la doar 27 de ani. Trist este ca trebuie sa ii creasca singura pentru ca sotul ei a murit in urma cu putin timp din cauza unor probleme cardiace.

Cloe Green a ramas vaduva la scurt timp dupa ce a devenit mama pentru a opta oara, scrie supertari.ro. Britanica este nevoita sa isi creasca singura copilasii dupa ce sotul ei a murit in somn. Inima i-a cedat lui James la varsta de 31 de ani, lasand in urma noua suflete indurerate. Degeaba a incercat sotia sa il resusciteze inainte ca paramedicii sa ajunga la ei acasa, totul a fost in zadar, iar James Green a fost declarat mort.

Cloe a ramas insarcinata la varsta de 17 ani si in 10 ani a facut opt copii. „Dintotdeauna ne-am dorit o familie numeroasa. De fiecare data cand afla ca sunt iar insarcinata, James imi zambea, imi facea cu ochiul si-mi spunea: ‘Inca unul si gata!'”, povesteste vaduva. Femeia era casnica, doar sotul ei muncea pentru a intretine familia!

Dupa al cincilea copil, venit pe lume cu probleme de sanatate grave, cei doi soti au convenit sa se opreasca. Cloe a apelat la metode contraceptive, dar tot a ramas insarcinata. „Sotul meu mi-a spus ca este un semn de la Dumnezeu, ca nu avem de ce sa nu mai facem copii, daca El asta isi doreste de la noi”, a mai spus femeia.

Leo are noua ani, Levi, sase, Oliver, cinci, Megan, patru, Miley, trei, Lacey, doi ani, Lexi, un an si opt luni, iar Eli tocmai a implinit 11 luni. „Le-am spus copiilor ca tati s-a dus in Rai”, a mai declarat Cloe Green.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X