Bizar

POVESTE ADEVĂRATĂ. Un bărbat trăieşte în casă cu 3 iubite. „Ea ne-a plăcut pe amândoi…” FOTO

Un american pare a fi cel mai fericit bărbat din lume. Acesta trăiește în casă nu doar cu o iubită, ci cu trei și nu există între ei nici un pic de gelozie. Cei patru se înțeleg de minune și formează, spun ei, o familie fericită.

Josh a povestit pentru site-ul matrimonial OpenMinded că totul a început când a cunoscut-o pe Sarah, iar amândoi erau în câte o relație deschisă, în care puteau să se întâlnească și cu altcineva, scrie libertatea.ro. Astfel, au început să formeze un cuplu, dar au continuat să se întâlnească și cu alte femei, iar după un scurt timp au întâlnit-o pe Alyssa.

„Ea ne-a plăcut pe amândoi încă de la început, iar relația a evoluat natural.” a explicat Josh. Sarah a dmărturisit că în timp ce unii oameni nu pot accepta ca partenerul lor să se întâlnească și cu alți oameni și să aibă relații intime, pentru ei acest lucru face parte din viața lor de zi cu zi. „Din momnetul în care renunți la așteptările pe care le presupune monogamia, toate acele mici probleme care ar putea să dizolve un mariaj dispar”, a mai spus aceasta.

Cu toate acestea, tânăra susține că părinții ei nu pot să îi accepte alegerea de a trăi așa. „Familia mea vede acest lucru mai mult ca o boală mentală decât o relație”, a subliniat aceasta. Ultima care a venit în casa lor este Mary Ashley, care era deja poligamă și a acceptat fără să stea pe gânduri să facă parte din familia lor și să locuiască împreună.

„A fost probabil singura persoana careia nu a trebuit să îi explic conceptul” a declarat Josh. „Când nu există gelozie, nu există nici o problemă și e uimitor cât de bine funcționează o relație așa”, a adăugat și Ashley. Cei patru sunt atât de fericiți cu viața lor, încât spun că și-ar dori să se legalizeze și „polifamilie”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X