Social

POVESTE ADEVĂRATĂ. Şi-a îmbătat prietenul, după care a făcut dragoste cu soţia acestuia. Incredibil ce s-a întâmplat dimineaţă

Un bărbat de 40 de ani a ajuns ieri dimineaţă la UPU fără dinţi în gură, după ce s-a culcat cu soţia unui prieten.

Bărbatul a ieşit sâmbătă seară în oraş cu soţia, dar şi cu M.C., un prieten în vârstă de 40 de ani, scrie monitorulbt.ro. După ce au petrecut într-un local din municipiu, s-au decis să plece la locuinţa celor doi soţi, pentru a continua distracţia. Doborât de alcool, soţul a ales să plece la culcare la un moment, dar lăsându-şi soţia să stea de vorbă cu amicul său.

Acesta din urmă, însă, a profitat de lipsa bărbatului pentru a-i propune femeii să facă amor. Îmbătată de alcoolul consumat în neştire, aceasta a acceptat.

Ieri dimineaţă, când şi-a găsit prietenul în pat cu soţia sa, gazda l-a luat la pumni pe M.C. lăsându-l fără dinţi în gură.

Acesta a ajuns la Spitalul Judeţean plin de sânge. „Pacientul a fost adus de ambulanţă, într-o stare avansată de ebrietate, cu mai mulţi dinţi rupţi în urma unei agresiuni. A declarat că doi dintre aceştia i-a şi înghiţit în urma loviturilor încasate”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD Botoşani.

Bărbatul este decis acum să depună plângere la poliţie împotrivă prietenului, însă şi acesta, la rândul lui, s-a prezentat la poliţie împreună cu soţia pentru a depune plângere împotriva celui cu care a petrecut noaptea la băut. Nu ştia, însă, dacă să-l acuze de furt sau de agresiune.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X