Astro Fun

Poti avea incredere deplina in ea. Zodia care spune mereu adevarul

De multe ori ne confruntam cu neincrederea celorlati, sau cu adevaruri spuse pe jumatate. E foarte greu sa ai incredere in cineva in zilele noastre, insa astrologii spun ca ar exista netavi intr-o zodie care spun mereu adevarul, si care nu se pot ascunde in spatele unor minciuni pentru a faci realitatea sa fie mai accetabila sau mai frumoasa.

E normal ca om sa fii constient de faptul ca anumite lucruri nu trebuie sa fie spuse, in primul rand pentru ca risti sa ii ranesti pe ceilalti, dar si sa fii catalogat gresit. Nu toata lumea accepta un adevar spus in fata, direct. Exista situatii cand preferi sa fii mintit.

Zodia care spune mereu adevarul
Capricorn

Cei nescuti sub semnul zodiacal al capricornului, sunt predispusi la dezamagiri pe toate planurile dar si castiguri, din cauza faptului ca nu se pot abtine atunci cand ceva nu le convine. Lipsiti de orice retinere, spun lucrurile direct, in fata, fara a se gandi la consecinte. Importanta este parerea pe care o are si o simte in acel moment, nu repercursiunile.

Le este mult mai usor sa suporte adevarul realitatii decat minciuna.

Constient fiind ca el functioneaza dupa acest principiu, are mereu pretentia de la ceilalti sa spuna adevaru. Nu intelege cum pot minti ceilalti, si stie ca nu este bine sa faca asta, din acest motiv prefera indiferent de situatie sa fie sincer.

Tine langa el doar oamni care ii impartasesc convingerile si ideile, si nu accepta sa fie dezamgait de ceilalti.
In dragoste, Capricornul tinde spre a-si alege partenerul de viata dupa principiile lui, sa fie la fel ca el. Fiind din fire confident, si un om de incredere orice i-ai spune, ramane la el si nu duce vorba mai departe. Din acest motiv are nevoie de persoane asemnea lui, si are parte doar de oamni dragi si prietenii care dureaza, pentru ca este o persoana in care poti avea incredere mereu, ceea ce este foarte greu in zilele noastre.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X