Sport

Portugalia este noua campioană a Europei la fotbal. Cum s-a pozat CRISTIANO RONALDO în avion

Portugalia a câştigat pentru prima dată în istorie o finală a la un campionat european, iar jucătorii, în frunte cu Ronaldo, au sărbătorit duminică seara victoria aşa cum se cuvine.


Starul lui Real Madrid a tinut să se pozeze şi în avion, în drum spre casă cu trofeul, după cum se poate vedea din aceste imagini. De altfel, portughezii au continuat petrecerea începută la finalul meciului cu Franţa şi în avion şi nu au ţinut cont de oboseala acumulată în timpul partidei.

Naţionala Portugaliei a câştigat, duminică seară, scor 1-0, după prelungiri, în meciul jucat cu prima reprezentativă a Franţei, disputată pe Stade de France din Paris, iar selecţionata antrenată de Fernando Santos a obţinut primul titlu european din istorie.

Portugalia este noua campioană a Europei la fotbal. Cum s-a pozat CRISTIANO RONALDO în avion


Primele 90 de minute au fost foarte tacticizate, ambele echipe anihilându-se reciproc. Franţa a avut ocaziile mai mari, prin Griezmann sau Giroud, dar portarul Rui Patricio s-a opus de fiecare dată. Eder a marcat golul decisiv pentru Portugalia, în minutul 109, cu un şut puternic de la distanţă, care l-a surprins pe Hugo Lloris.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X