Actualitate

Ponta, replică cinică: „Nimeni nu a ieşit după cutremurul din Italia să ceară Jos Guvernul!”

Fostul premier Victor Ponta transmite pe Facebook condoleanţe pentru victimele cutremurului din Italia spunând că a întârziat cu acest mesaj şi pentru a vedea cum se poziţionează oamenii politici italieni, el exprimându-şi bucuria că niciunul nu a încercat să folosească moartea oamenilor pentru un interes politic, niciunul nu a ieşit a două zi să spună „Corupţia ucide”, deşi ceva corupţie au şi ei, şi nimeni nu a sărit imediat să ceară schimbarea Guvernului.

”Vreau să îmi exprim solidaritatea cu poporul italian şi să prezint condoleanţe tuturor familiilor victimelor-români, italieni şi de alte naţionalităţi sau origini! Dumnezeu să fie alături de cei loviţi de această tragedie!”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

El menţionează că a întârziat câteva zile cu acest mesaj din două motive.

”Din păcate ceea ce a părut iniţial un cutremur cu efecte reduse se dovedeşte pe zi ce trece o mare tragedie-numărul victimelor ( inclusiv români) creşte din păcate fără oprire / ieri a fost zi de doliu naţional în Italia în condiţiile în care sunt identificate alte şi alte persoane afectate”, arată Ponta, conform news.ro.

”Am vrut să văd din presă italiană cum se poziţionează oamenii politici faţă de această tragedie ( ştiut fiind că noi românii semănăm deseori cu fraţii noştri din Peninsulă )-şi m-am bucurat ( pentru Italia) să văd că niciunul nu a încercat să folosească moartea oamenilor pentru un interes politic / niciunul nu a ieşit a doua zi să spună «Corupţia ucide» ( deşi ceva corupţie au şi ei în ţara lor minunată) / nimeni nu a sărit imediat să ceară schimbarea Guvernului! Solidaritate şi suferinţa-fără a folosi tragediile pentru politică/ un exemplu important din partea Italiei”, scrie Ponta, referindu-se la motivele pentru care a întârziat cu mesajul său.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X