Diverse

Politistul a gasit un bebelus infometat in toaleta publica. Cand a vazut ce tine in mana micutul, a inceput sa planga

Ofiterii investigau un furt din magazin cand au facut descoperirea.

Philip Bass este politist in orasul american St. Alban. In urma cu cateva zile, impreuna cu mai multi colegi, a mers la un supermarket local pentru a investiga un furt din magazin. Ajunsi acolo, au auzit un bebelus care plangea in baia magazinului.

Bass a intrat in baie si a descoperit un bebelus, impreuna cu o femeie, care nu era mama lui, dar care avea grija de el.

„Bebelusul, o fetita, statea in carucior cu o sticla mica de Dr. Pepper in mana.” (n.r. O bautura carbogazoasa cu aroma de fructe, populara in America). „Femeia mi-a spus ca nu avea altceva sa ii dea”, a continuat politistul.

Tata a trei copii, politistului Bass nu i-a venit sa creada. „Nu imi pot imagina sa se intample asta cu copiii mei”, a marturisit el, emotionat.

Femeia care insotea bebelusul a fost arestata, dupa ce s-a descoperit ca era un complice al hotului din magazin, insa ofiterul Bass a ramas cu copilul inca 5 ore si i-a cumparat scutece si mancare, ingrijindu-l ca si cum ar fi al lui. Ulterior, bebelusul a fost preluat de asistentii sociali, dar polististul e cel care, probabil, l-a salvat de la infometare.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X