Social

Polițist pozat în timp ce ”dormea” în mașina de serviciu. Explicația tristă din spatele imaginii

Un cetâțean din Argeș a fost pe fază, sâmbătă dimineață, și a pozat un polițist care, în aparență, dormea în mașina de serviciu.

Vigilent, a atras atenția colegilor polițistului postând imaginea pe grupul de Facebook Info Trafic Argeș, alături de mesajul: ”Obosit din cauza luptei cu infracționalitatea.”

Odată distribuită în mediul virtual, povestea a ajuns în atenția superiorilor de la București, care, investigând incidentul, au descoperit că în spatele lui este un adevăr trist: polițistul nu dormea, ci i s-a făcut rău.

”Colegul nostru lucrează în cadrul IPJ Arges, a intrat în serviciu în această dimineață, iar in momentul în care a ajuns în teren i s-a făcut rău”, precizează Inspectoratul General al Poliției Române.

Colegul lui a vrut să-l duca la spital, însă polițistul a sperat că își revine și a mai rămas în mașină. Pentru că starea lui nu s-a ameliorat, până la urmă a fost dus la spital.

”Polițistul este in evidențele medicului unității cu afectiuni medicale (tumoră la rinichi), dar cu toate acestea insista să-și facă meseria de polițist în teren”, mai precizează IGPR.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X