Social

Pictorial fierbinte la şcoală cu o elevă minoră. Părinţii credeau că ea se duce acolo să înveţe, dar uite ce au văzut pe Facebook

Luaţi de valul reţelelor de socializare, foarte mulţi tineri ajung să-şi aducă comportamentul de stradă în şcoală. Astfel, în acest context, o elevă, Doinţa M., din judeţul Călăraşi ne arată – pe catedră – cum ar trebui să se ţină orele în noua era digitală, scrie spynews.ro.

Cocoţată pe catedră, cu picioarele desfăcute, eleva arată degetul mijlociu celor din clasă, dar şi celor care o urmăresc constant pe Facebook.

O altă ipostază, la fel de „interesantă”, se petrece la tablă, unde ea stă cu spatele, având picioarele desfăcute, în speranţa că va strânge câteva „like-uri”. Şi totul printre rândurile pline de ecuaţii şi informaţii de natură pedagogică.


Deşi lumea se declară sedusă de pozele elevei, mai sunt şi tineri care condamnă comportamentul acesteia. „Nu-i politicos”, afirmă cineva oarecum contrariat, semn că nu toţi sunt de acord cu astfel de „abordări” şi cu siguranţă nu acceptă ideea că şcoala poate fi transformată în budoar.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X