Vedete romanesti

Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole, s-a despărțit de cântăreața de muzică populară. Din nou, singur!

Petru Mircea a iubit-o atât de mult pe Mădălina Manole, încât nu-și poate reveni nici după moartea sa!

La șase ani de la tragica dispariție a celei ce i-a fost soție și pe care a iubit-o nespus, Mădălina Manole, Petru Mircea nu-și poate găsi un făgaș nou în viață. Prima relație sentimentală de la moartea artistei, ce i-a fost mai mult decât soție, s-a topit din pricina respectului și iubirii căreia Petru i-o poartă încă Mădălinei.

După un an de relație asumată, Petru Mircea s-a despărțit de frumoasa solistă de muzică populară, Geanina Manea. Cei doi s-au cunoscut la începtul anului trecut după dese întâlniri pe linie profesională, la evenimente concertistice mari, el în calitate de inginer de sunet și director muzical al spectacolelor, iar bruneta ca artistă, colaborări despre care niciunul dintre cei doi nu au anticipat că vor conduce la o relație serioasă.

Are și acum casa plină cu portretele Mădălinei
Petru Mircea și Geanina au avut o relație discretă, regulă pe care amândoi au acceptat-o și respectat-o, dat fiind multele zvonuri despre presupuse idile ale muzicianului, dar și raportul încordat cu părinții Mădălinei Manole, care îl arată pe acesta drept vinovat de moartea fetei lor. Erodarea relației lor s-a petrecut pe fondul cultului pe care Petru îl are pentru cea care i-a fost soție și i-a dăruit un copil, casa lui de la Otopeni fiind plină de portrete și trofee din cariera defunctei artistei și care sunt și o incununare a muncii profesionale a lui Petru. Geanina, frumoasa solistă originară din Pitești a început o nouă relație sentimentală.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X