Vedete romanesti

Pepe i-a dat Roxanei Vancea 1000 de euro să-l lase s-o sărute!

Pepe și Roxana Vancea au fost, recent, protagoniștii unor scene fierbinți, interzise minorilor.

Pepe a recunoscut că între el și Roxana Vancea au avut loc, nu demult, scene erotice, interzise minorilor.

”Da, ne-am sărutat timp de trei ore. Pentru mine a fost o tortură plăcută”, a spus acesta pentru Libertatea. Totul s-a întâmplat într-o sală de fitness și într-un parc din Capitală.

Cei doi au profitat trei ore unul de compania celuilalt, s-au sărutat și s-au jucat cu… focul. Martorii prezenți au dezvăluit și că Roxana l-a torturat, chinuit și amăgit în toate modurile posibile. Mai mult, fostei asistente TV i-a scăpat chiar și mâna pe fundul artistului. Puțini sunt însă cei care știu că aceste scene firbinți l-au costat pe Pepe nu mai puțin de o mie de euro! Atât a plătit echipa artistului pentru a o avea pe fosta asistentă TV protagonistă în cel mai nou videoclip al artistului, la piesa ”Tortura”, ce va fi lansat în curând.

”Cu Roxana am colaborat foarte bine. Cumva altfel … în mod sigur, altceva, “Tortura” este piesa pe care o simțeam de ceva timp, mi-o doream însă până la propunerea celor de la Kazibo nu am găsit producția necesară. “Tortura” este genul de piesă “completă” din toate punctele de vedere și îi mulțumesc lui Ovidiu si lui Alex dar si lui Connect-R pentru sprijin”, a mai spus artistul.

“Tortura” este propunerea lui Pepe pentru această toamnă, soundtrack-ul perfect al nopților fierbinți în doi.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X