Externe

Pedeapsa primita de musulmanul care a abuzat verbal o femeie pentru ca purta blugi mulati, in Birmingham

Bodyguard-ul musulman retinut in iulie, in Birmingham, pentru ca a tipat pe strada la o femeie care purta blugi mulati a fost gasit vinovat in istanta.

Krissoni Henderson va urma un curs de controlare a furiei timp de 24 de luni si va trebuie sa-i plateasca victimei daune de 200 de lire, dar si cheltuieli de judecata in valoare de 400 de lire, relateaza The Sun.

Krissoni Henderson, in varsta de 31 de ani, a fost retinut pentru perturbarea ordinii publice. Atunci a inceput sa jigneasca pe strada o femeie, tot musulmana, care purta blugi stramti. Ulterior, la sosirea politistilor, barbatul a inceput sa strige “Allahu Akbar”.

O inregistrare cu incidentul a devenit ulterior virala. Potrivit martorilor, femeia asculta in centrul orasului predica unui preot crestin, cand a fost abuzata verbal de catre Krissoni Henderson. Acesta a numit-o prostituata si i-a ordonat sa se „dezbrace” de blugii stramti.


Dupa ce a fost abordat de politie a declarat ca femeia a fost cea care l-a determinat sa aiba un astfel de comportament, simtindu-se amenintat.

Krissoni Henderson a fost arestat a doua zi dupa incident.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X