ShowBiz

Pavel Bartoș, despre dragoste și alți demoni. O poveste dincolo de ce se vede pe scenă și la televizor| FOTO

Pavel Bartoș este cunoscut ca actor, dar și ca prezentator al unora dintre cele mai de succes emisiuni de la Pro TV. Artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața, familia și cariera sa.

Pe Pavel Bartoș, în vârstă de 42 de ani, publicul din România îl poate vedea atât pe scena Teatrului Odeon, acolo unde joacă, dar și la emisiunile „Vocea României” și „Românii au talent”. Actorul a acordat un interviu în exclusivitate pentru Libertatea în care a făcut mărturisiri neștiute despre viața, cariera și familia sa. Momente frumoase, momente grele, lupte cu lumea ori cu el însuși. Un interviu despre el dincolo de ce se vede pe scenă.

Cum ai petrecut vacanță de vară?
Vacanță de vară a reprezentat o bună oportunitate de a petrece mai mult timp cu familia, e ca o pauză competițională și pentru mine. Trag linie, mă gândesc la ce am făcut bine sau mai puțin bine, mă reîncarc alături de fetițele mele și de soția mea și mă pregătesc să o iau de la capăt cu proiectele mele atât din televiziune, cât și din teatru. Și, bineînțeles, că în vara această am combinat toate tipurile de peisaje. Am fost atât la mare, spre fericirea fetițelor mele, cât și la munte, spre fericirea copilului din mine.

Cum e la filmările pentru Voce, cu Adi Despot în locul lui Marius Moga?
Eu nu gândesc așa, că l-am înlocuit pe Marius Moga, mă gândesc că am intrat într-o altă etapă la Vocea României. Moga rămâne prietenul meu, rămâne prietenul nostru, el rămâne să se lupte pentru cel de-al doilea trofeu la Vocea României Junior. Eu, în Despot am descoperit un om extraordinar, un om care iubește foarte mult formatul, iubește foarte mult show-ul și asta se vede în ceea ce face. Atmosfera la filmări e extraordinară, chimia dintre antrenori e fantastică, sunt niște situații formidabile realizate de ei.

Îi simți lipsa lui Marius Moga și în ce fel?
Marius este un om minunat și un adevărat prieten. Dacă nu mai este antrenor la Vocea României, asta nu înseamnă că nu mai vorbim sau nu ne mai întâlnim, din contră. Ne întâlnim destul de des, pentru că e ca și cum am împarți același platou. Numai că el acum antrenează juniorii, care peste câțiva ani, cine știe, vor ajunge la Vocea României.

Citeste continuarea aici!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X