Externe

Pasagerul unui zbor American Airlines a fost imobilizat de catre pilot. Care a fost motivul

Un pilot al companiei de zbor American Airlines a fost nevoit sa imobilizeze un pasager aflat sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta devenise violent si a agresat echipajul de zbor.

Pilotul zborului cu destinatia Charlotte, Carolina de Nord, nu a putut tolera comportamentul unui barbat aflat in stare de ebrietate, potrivit Daily Mail.

Lui Michael Kerr, in varsta de 25 de ani, i-a fost interzis sa mai zboare dupa ce a aparut in fata instantei, fiind acuzat ca ar fi cauzat probleme la bordul avionului. El a amenintat o femeie, a lovit-o in picior si mai apoi a impins un alt membru al echipajului. Acestea au fost urmarile unei stari avansate de ebrietate.

Un video postat pe retelele de socializare arata felul in care barbatul este imobilizat de pilot: “Nu-ti pune mana pe insotitorul meu de zbor”.


In mai multe randuri, echipajul i-a sugerat pasagerului sa se calmeze si sa ia loc pe scaun, dar barbatul a refuzat. Cand situatia a devenit tensionata, acesta a fost pus la pamant.

Kerr l-a amenintat pe pilot ca o sa regrete evenimentul si ca intreaga situatie o sa ajunga pe Facebook.

Pasagerul a fost arestat, dar eliberat la scurt timp dupa ce a platit o cautiune de 25,000$. Acesta nu mai are voie sa zboare si nici sa contacteze echipajul de zbor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X