Uncategorized

Partidă de amor, terminată la spital. Un bărbat a rămas fără dinți, după ce s-a culcat cu soția prietenului

Partidă de amor, terminată la spital. Un bărbat din județul Botoșani nu va uita niciodată ultima partidă de amor pentru că, la final, a ajuns la spital cu doar doi dinți în gură. N-a fost victima vreunei dentiste nemulțumite de prestația din pat, ci a căzut pradă furiei unui prieten din sat. Omul s-a răzbunat într-un mod violent, după ce a aflat că individul s-a culcat cu soția sa.

Povestea triunghiului amoros s-a consumat, după o noapte stropită cu alcool din belșug. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a mers într-un birt din Botoșani cu un amic și soția acestuia, unde au băut alcool ore-n șir.

Partidă de amor, terminată la spital pentru un bărbat care a făcut dragoste cu soția prietenului său
Spre seară, omul a fost invitat în casa soților și, cu toții, au continuat să bea în neștire. La un moment dat, zeul Bachus l-a răpus pe amicul său care a adormit buștean. Cum soția acestuia era înfierbântată de la paharele de alcool, chefliul n-a ratat ocazia. S-a culcat cu nevasta prietenului său.

După o noaptea de amor, progatoniștii amatlâcului au fost găsiți în pat de soțul care tocmai se trezise din mahmureală. Furios peste măsură, bărbatul s-a năpustit asupra tovarășului său de pahar pe care l-a snopit în bătaie.

„Pacientul a fost adus de ambulanţă, într-o stare avansată de ebrietate, cu mai mulţi dinţi rupţi în urma unei agresiuni. A declarat că doi dintre aceştia i-a şi înghiţit în urma loviturilor încasate”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD Botoşani.

Triunghiul amoros, în vizorul Poliției
Victima, care este din localitatea Corni, este decisă să depună plângere la Poliție împotriva prietenului său. Același lucru l-a făcut însă și agresorul. Bărbatul și-a convins soția să-l reclame pe cel cu care și-a petrecut noaptea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X