ShowBiz

Partenera lui Jean de la Craiova a luptat pentru a-şi salva tatăl, dar… Au trecut 8 ani de atunci. Cum i s-a schimbat viaţa fostei câştigătoare de la ”Dansez”

Cântăreţul de manele Jean de la Craiova, unul dintre cei mai simpatizaţi concurenţi de la ”Dansez pentru tine” (rămas celebru în istoria emisiunii prin fraza ”Vă pupă Jean”), a luptat în urmă cu opt ani de zile pentru ca partenera lui de dans, Sandra Neacşu, să-i poată asigura un trai mai bun tatălui ei. Acesta era grav bolnav şi nu avea voie să muncească, iar fiica lui, împreună cu Jean şi coregraful lor, Bursucu’, a câştigat marele premiu în finală, în defavoarea lui Liviu Vârciu şi a partenerei acestuia, Ilaria Cherloabă.


În 2009, atunci când a primit cei 60.000 de euro în urma concursului, frumoasa blondină s-a bucurat enorm fiindcă îşi dorea să câştige pentru a-şi ajuta părintele suferind de coxartroză, dar şi frăţiorul micuţ care se chinuia teribil din cauza epilepsiei. Când au aflat că vor primi trofeul, Sandra, Jean şi Bursucu’ nu şi-au mai putut controla emoţiile şi au căzut în genunchi, cu lacrimi de bucurie şiroindu-le pe chip. Însă, din păcate, la doar şase ani de la finala „Dansez pentru tine”, Sandra Neacşu suferea o pierdere cumplită: reuşise să-şi salveze tatăl, dar îşi conducea mama pe ultimul drum, decedată în urma unei forme galopante de cancer la plămâni, chiar în ziua de 27 decembrie.Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X