ShowBiz

Panică generală pe platou, până la intervenția salvatorilor! Chef Scărlătescu era să moară în fața camerei

Zilele acestea, filmările pentru show-ul culinar ”Chefi la cuțite” se desfășoară la foc continuu. Deși misiunea juraților pare una mai mult plăcută decât periculoasă, săptămâna trecută, Cătălin Scărlătescu și-a văzut moartea cu ochii, dintr-o banalitate.

Înainte de semnarea contratelor și începerea filmărilor, atât jurații, cât și concurenții semnează pe propria răspundere că-și asumă orice situație periculoasă în care se pun. Pentru că este un show în care obiectele ascuțite și flacăra deschisă sunt esențiale, accidentările sunt departe de a fi considerate situații neprevăzute. Este și motivul pentru care, pe toată durata filmărilor, echipa de producție este secondată de un echipaj medical de urgență care intervine la nevoie. Dacă până acum doctorii nu au făcut decât să panseze tăieturi superficiale sau arsuri banale, săptămâna trecută s-au confruntat cu o situație limită în care a ajuns chiar vedeta emisiunii chef Cătălin Scărlătescu. La un moment dat, în timpul audițiilor filmate, acesta a început să se înroșească la față, să se umfle și să acuze stări de rău.


S-a intervenit de urgență
După minute bune de panică, în care camerele au fost oprite și toți cei prezenți au încremenit de frică, așteptându-se la ce e mai rău, medicii care au intervenit de urgență au reușit să-l stabilizeze. Scărlătescu începuse să aibă dificultăți la respirație și specialiștii au stabilit că a intrat în șoc anafilactic. Abia după administrarea tratamentului specific, au aflat că Scărlătescu este alergic la scorțișoară și tocmai gustase un preparat în care concurentul pusese cu generozitate. ”Ne-am speriat teribil. Dacă nu erau doctorii acolo, nu știm ce s-ar fi întâmplat. A fost la limită. Acum, suntem foarte atenți la situații de acest gen”, ne-a declarat o sursă din echipa de producție.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X