Socant

Orice ar fi, evită să faci asta! Uite ce poți să pățești dacă îți pui telefonul acolo Evită să faci asta! Uite ce poți să pățești din cauza telefonului

Suntem obișnuiți să luăm telefonul cu noi oriunde mergem. Este jucăria noastră preferată și nu suntem niciodată conștiență că ne poate face mai mult rău decât bine. Mai mult decât atât, niciodată nu ținem cont de avertismentele care sunt notate pe cartea tehnică a aparatului și nu e de mirare că adesea avem parte și de accidente.

O tânără de 13 ani pe nume Gabbie Fedro și-a riscat viața vorbind la smartphone în timp ce îl ținea în priză, la încărcat. Tânără folosea un telefon LG d500, și, după un timp în care vorbea la el, a simțit niște impulsuri electrice care se acutizau de la o secundă la altă. Curentul electric a pornit de la telefon și i-a atins gâtul, lăsând urme adânci.

Tânăra a mers la spital, unde a aflat de la doctori că nu este vorba despre un simplu contact cu curentul electric venit din priza unde își încărca telefonul: avea arsuri de gradul 2 pe tot gâtul!

Nu este singurul caz de acest tip. În ultimii 5 ani, tot mai multe persoane raportează incidente de acest tip, semn că ar trebui să fim ceva mai atenți când folosim telefonul mobil.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X